Skip content

UWHW art. 2.1

Zaak

2017/211 <abbr title="College van Beroep voor de Examens">CBE</abbr>

Beroep tegen de beslissing van het CBE van de Universiteit Leiden waarbij het administratief beroep van appellante tegen de beslissing van de examencommissie om haar namens het bestuur van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid een bindend negatief studieadvies te verstrekken voor de opleiding Rechtsgeleerdheid, ongegrond is verklaard.

Zaak

2017/211.1 <abbr title="College van Beroep voor de Examens">CBE</abbr>

Verzoek tot een voorlopige voorziening in afwachting van een beslissing op beroep 2017/211/CBE.

Zaak

2015/264/CBE

Beroep tegen de beslissing van CBE Hogeschool van Amsterdam, waarbij het beroep van appellant tegen de beslissing van de examencommissie Techniek om hem namens de domeinvoorzitter een bindend negatief studieadvies te verstrekken, ongegrond is verklaard.

Zaak

2015/008/CBE

Beroep tegen de beslissing van CBE Vrije Universiteit Amsterdam, waarbij het beroep van appellante tegen de beslissing van het faculteitsbestuur van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid haar haar een bindend negatief studieadvies te verstrekken, ongegrond is verklaard.

Zaak

2013/238/CBE

Beroep tegen de beslissing van het CBE van de Hogeschool Rotterdam waarbij het beroep van appellant tegen de beslissing van de Insituutsdirectie van de Willem de Kooning Academie hem een negatief bindend studieadvies te verstrekken, ongegrond is verklaard.

Zaak

2013/234/CBE

Beroep tegen de beslissing van CBE Erasmus Universiteit Rotterdam, waarbij het beroep van appellante tegen de beslissing van de examencommissie Erasmus School of History, Culture and Communication haar een bindend negatief studieadvies te verstrekken, ongegrond is verklaard.

Zaak

1997/226

Appellante tegen het college van bestuur van de Rijksuniversiteit Groningen

Zaak

1997/222

Appellante tegen het college van bestuur van de Rijksuniversiteit Groningen

Zaak

1997/218

X tegen het college van bestuur van de Rijksuniversiteit Leiden

Zaak

1997/209

Appellant tegen het college van bestuur van de Rijksuniversiteit Groningen

Pagina's