Skip content

Uitschrijving

Zaak

2017/145

Beroep tegen de beslissing van de Technische Universiteit Delft waarbij het bezwaar van appellant tegen de weigering hem met terugwerkende kracht uit te schrijven, ongegrond is verklaard

Zaak

2015/271.5

Beroep tegen de beslissing van het College van Bestuur van de Hogeschool van Amsterdam, waarbij het bezwaar van appellante tegen de beslissing van verweerder haar inschrijving te annuleren wegens het niet tijdig verzilveren van een plaatsingsbewijs, ongegrond is verklaard.

Zaak

2015/203.5

Beroep tegen de beslissing van de Haagse Hogeschool waarbij het bezwaar van appellant tegen de beëindiging van de inschrijving per 31 december 2014 ongegrond is verklaard.

Zaak

2015/215

Beroep tegen de beslissing van Hogeschool Utrecht, waarbij het bezwaar van appellant tegen de beslissing van verweerder hem geen restitutie van het collegegeld te verlenen, ongegrond is verklaard.

Zaak

2014/018

Beroep tegen de beslissing van Universiteit van Amsterdam, waarbij het bezwaar van appellante tegen de beslissing van verweerder tot vaststelling van haar uitschrijvingsdatum, ongegrond is verklaard.

Zaak

2013/166

Beroep tegen de beslissing van Universiteit van Tilburg, waarbij het bezwaar van appellant tegen de beslissing van verweerder hem uit te schrijven uit de Masteropleiding Human Resource Studies, ongegrond is verklaard.

Zaak

2013/044

Beroep tegen de beslissing van Rijksuniversiteit Groningen, waarbij het bezwaar van appellante tegen de beslissing van verweerder haar restitutie van collegegeld te verlenen over de maanden juni, juli en augustus 2012 en niet vanaf 1 januari 2012, ongegrond is verklaard.

Zaak

2013/005

Beroep tegen de beslissing van Hogeschool Rotterdam, waarbij het bezwaar van appellant tegen de beslissing hem niet in te schrijven bij gebreke van een verblijfstitel. ongegrond is verklaard

Zaak

2012/203

Beroep tegen de beslissing van de Hogeschool van Amsterdam, waarbij het bezwaar tegen de beslissing van verweerder appellant geen restitutie van collegegeld te verlenen, ongegrond is verklaard.

Zaak

2012/187

Beroep tegen de beslissing van Hogeschool van Amsterdam, waarbij het bezwaar van appellant tegen het niet restitueren van te veel betaald collegegeld, ongegrond is verklaard.

Pagina's